Tietosuojaseloste

Verkkosivusto www.sosocredit.fi (jäljempänä "Sivusto").

Vierailija - henkilö, joka vierailee Sivustolla.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, miten Sivusto kerää ja käyttää sinulta saamiaan henkilötietoja. Käyttäessäsi tai käydessäsi Sivustolla hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ehdot ja suostut henkilötietojesi keräämiseen, tallentamiseen, käyttöön ja suojaamiseen kuvatulla tavalla.

Käyttö ja tietoturva

Sivusto käyttää antamiasi tietoja helpottaakseen sivuston toimintaa ja parantaakseen vierailijan kokemusta sivustolla.
Vierailijalta saatuja tietoja ei paljasteta ja niitä käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä myydä tai käytetä vahingoittamaan vierailijaa.
Jos siirryt sivustolta pois seuraamalla linkkejä (esimerkiksi lainanantajan sivusto), tämä Tietosuojakäytäntö ei enää päde, eli muiden sivustojen ja muiden osapuolten yksityisyydensuojaa ja käytäntöjä ohjaa heidän käyttöehtonsa ja tietosuojakäytäntönsä.
Sivusto toteuttaa tarvittavia toimenpiteitä asianmukaisen tietosuojan ylläpitämiseksi, kuten tiedonsiirron salaamisen SSL:n avulla ja hallinnollisen turvallisuuden, joka auttaa estämään henkilötietojen häviämistä, väärinkäyttöä ja luvatonta käyttöä.
Huomaa, että vaikka sivusto toteuttaa tarvittavat toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi, ei mikään järjestelmä tai tiedonsiirto Internetin tai muiden julkisten verkkojen kautta voi taata täydellistä tietoturvaa.

Pyyntö ja reklamaatiot

Jos sinulla on valituksia tai vaatimuksia henkilötietojen käytöstä sivustolla, voit lähettää kysymyksesi ja reklamaatiosi osoitteeseen info@sosocredit.fi. Tällaisen reklamaation jättäminen ei vaikuta ennen sen jättämistä suoritettuun henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen.
Sosocredit suosittelee - jos et hyväksy Sivuston ehtoja, lopeta sen käyttö!
Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta!