Käyttöehdot

Verkkosivuston www.sosocredit.fi (jäljempänä "Sivusto") omistaa ja ylläpitää "Sosocredit" (jäljempänä "Omistaja"). Omistaja varaa oikeuden päivittää, muuttaa tai muulla tavoin muuttaa Sivuston tietoja ja ehtoja, sekä visuaalista että sisällöllistä. Omistaja varaa myös oikeuden rajoittaa vapaata pääsyä Sivustoon milloin tahansa.

Vierailija - henkilö, joka vierailee Sivustolla.

Lue nämä ehdot huolellisesti! Käyttämällä Sivustoa, vahvistat, että olet tietoinen näiden ehtojen sisällöstä ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa Sivuston käyttöösi. Vierailija hyväksyy evästeiden käytön ja yksityisyyskäytännöt.
Vierailijan antaman tiedon on oltava totta, täydellistä ja oikeaa, ja vierailijan on ilmoitettava Sosocreditille, jos annettuun tietoon tarvitaan muutoksia.
Omistaja voi rajoittaa pääsyä Sivuston osiin, jotka ovat saatavilla vain rekisteröidyille käyttäjille.
Sivuston sisältö on tiedotustarkoituksessa. Sivuston tiedot eivät muodosta eivätkä voi olla tarkasteltuna erityistarjouksena, tiettynä tuotteena, palveluna jne.
Sivusto tarjoaa tietoa muiden yritysten tarjoamista ja tarjoamista palveluista. Tarkat ja selittävät vastaukset lainanantajan palveluista ovat saatavilla kyseisen palveluntarjoajan verkkosivustolla.
Sivustolla ei ole valvontaa kolmansien osapuolten verkkosivustoista ja niiden sisällöstä. Emme ole vastuussa mistään vahingosta tai tappiosta, jonka voit kärsiä vieraillessasi kolmansien osapuolten verkkosivustoilla.
Logot, tavaramerkit ja muut tekijänoikeudella suojatut teokset, jotka on julkaistu Sivustolla, ovat tekijänoikeuslain mukaan suojattuja materiaaleja, jotka on suojattu voimassa olevilla säädöksillä Latvian tasavallassa. Nämä tekijänoikeudet ovat Omistajan tai muiden oikeushenkilöiden omaisuutta.
Voit tarkastella ja tulostaa Sivuston tietoja vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Tämä sivusto on suojattu tekijänoikeuslailla, eikä sitä saa kopioida!

Vain Sosocreditilla on oikeus muuttaa Sivustolla olevaa tietoa. Sivuston aineiston julkaiseminen tai muu käyttö ilman Sosocreditin lupaa on kielletty.

Lopeta Sivuston käyttö, jos et hyväksy näitä ehtoja tai Sivuston sisältöä!

Mahdolliset valitukset, kysymykset tai huolenaiheet voi lähettää Sosocreditille seuraavasti:

Sähköposti: info@sosocredit.fi

Yhteydenottolomake